Sport

Asociația Județeană de Rugby Teleorman, aproape de a deveni realitate

După mai mulți ani de tatonări și proiecte abandonate, se pare că în județul Teleorman va apărea și va funcționa Asociația Județeană de Rugby.

Pe lângă Clubul Sportiv Moromeții Turnu Măgurele, sunt pe cale de înființare alte două asociații sportive, denumite sugestiv, Rugby Club Roșiorii de Vede și Rugby Club Alexandria. Imediat ce actele acestor structuri vor fi acceptate de judecătoriile cu competențe teritoriale, acest lucru fiind doar o formalitate legislativă, cele trei instituții cu preocupare rugbystică se pot afilia la Federația Română de Rugby și pot înființa, așa cum de fapt se intenționează, Asociația Județeană de Rugby Teleorman.

Instituția respectivă, la rândul ei, se poate afilia la Federația Română de Rugby, poate organiza competiții de întindere județeană și va legifera activitatea rugbystică din județ.

Sportul cu balonul oval are o frumoasă tradiție în județul Teleorman, iar de curând și de la Talpa au venit semnale în sensul construcției unei echipe. Să sperăm că, de data aceasta, demersul de înființare a AJR Teleorman va fi unul cu finalitate. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.