Eveniment

Asistentă medicală de la Spitalul Videle, infectată cu coronavirus

Încă un caz de infecție cu coronavirus a fost înregistrat, la nivelul județului Teleorman, cu puțin timp în urmă. Este vorba despre o angajată a Spitalului Videle, asistentă pe secția Anatomie Patologică, care locuiește în București și face naveta la Videle. De altfel, femeia a și fost testată pentru COVID-19 la București. Tot la București va fi spitalizată aceasta, la o unitate medicală suport COVID pozitiv.

Primarul de la Videle, Nicolae Bădănoiu spune că a discutat deja despre caz cu managerul unității medicale, Dr. Victor Vîrjoghe, care l-a asigurat că în spital angajații au fost echipați corespunzător și că nu există risc de infectare pentru angajați.

Totodată, a precizat primarul Bădănoiu, a fost deja luată legătura cu Direcția de Sănătate Publică, iar la unitatea medicală va fi demarată o anchetă epidemiologică.

„Acolo, la spital, există filtre, au fost luate măsuri speciale în această perioadă. Cred că stăm cel mai bine din județ la capitolul triaj, avem punct de triaj pentru copii și pentru adulți, domnul manager (n.r. dr. Victor Vîrjoghe) este un om care știe foarte bine ce are de făcut, deși este nou pe această funcție, m-a asigurat că în spital au fost luate toate măsurile astfel încât să nu existe probleme”, a declarat Nicolae Bădănoiu. (Violeta Mocanu)

 

10 Comments

 1. moasa sultanica

  suntem aici din cauza unor slugi,spagari ,hoti . AU CONTRIBUIT majoritatea medicilor pentru ca li s-a dat un oscior de ros , dar si o parte din populatie cu pile si cu bani care astfel si-au aranjat odraslele. Ei au distrus sistemul de sanatate.

 2. Poate ne informeaza si pe noi dsp-ul care este situatia spitalelor din judet. Daca au, au primit, sau urmeaza sa primeasca echipament ( masti, combinezoane)? Ca vedem la televizor ca se tot trimit echipamente, dar la noi in judet? Sau pentru asta trebuie sa fim ca suceava? Insistati la dsp sa informeze platitorii de taxe.

  • La spitalul din Videle exista doua combinezoane, doar doua, și le țin “de sus” in caz de control 😅 sa nu cumva sa poată cineva sa spună ca nu au echipamente.

   Pe nimeni nu interesează sănătatea personalului medical. Important este sa ieșim bine in acte.

   Sunt curioasa cât de mult gunoi pot sa ascundă sub preș autoritățile romane.

   Ne uitam la Suceava și ne minunam, dar este doar o chestiune de timp pana vom ajunge ca ei:

 3. Nu cred ca este momentul sa transformam totul in ceva politic. Inteleg ca sunt si oameni multumiti de domnul primar, mereu vor fi pro si contra. Aici vorbim despre lupta pe care o duci pentru orasul tau si pana la urma pentru alegaorii tai. Inteleg ca legea spune ca trebuie sa existe simptome, dar aici vorbim de sanse mari ca toti sa fie infestati. Sunt oameni care si-au riscat sanatatea pentru noi si noi nici macar nu putem sa ii testam? Pai de ei avem cea mai mare nevoie in momente ca acestea. Sau poate nu vedeti nicio problema sa ajungem ca in cazul celor din Suceava, care din 300, 200 au demisionat. Oamenii vor sa ajute si sa faca bine, dar hai sa le oferim si conditii! Cand au ales aceasta meserie de cadre medicale, sacrificiul personal sau sinuciderea nu scriau in fisa postului! Testati oamenii! Nu asteptati simptome si mai multe imbolnaviri, pentru ca poate fi prea tarziu!

 4. Tiberiu, când vreodată a luat decizii bune primarul din Videle ca sa poata lua și acum ?Incompetenta oamenilor din conducere o să-și spună cuvantul.

 5. Angajări pe banii,cine la vazut la primaria timp de 3-4 ani minciuni minciuni minciuni.sizice ca e corect e coruptul unul nici cu masa nu vorbeste

 6. Am si eu o intrebare: In cazuri de genul, unde persoana a intrat in contact clar cu multi alti angajati ai spitalului, de ce nu se testeaza NIMENI din spital? Cum adica nu au simptome? Cine decide acest lucru? Asteptam sa moara toti si abia apoi ii testam? S-au alocat bugete enorme pentru teste in toata tara, oamenii au donat special pentru asta! Ii trimiteti acasa si se va infecta tot orasul si toata tara. Daca nici pe cei suspecti nu ii testam, ce asteptam?! Ignoranta ne va omori parintii si bunicii! Testati si tratati! Daca va pasa cu adevarat, domule primar, testati oamenii nu stati degeaba si nu va mai bateti singur pe umar, actionati, va rog!

 7. Primarul minte de îngheață apele.
  Asistentele nu au echipamente de protecție, umbla cu saci de gunoaie in picioare in loc de acoperitorii de pantofi clasici; halatele de protecție sunt cele albastre pe care le găsim in spitale pentru vizitatori … Halal echipament de protecție.
  Se va îmbolnăvi tot personalul dacă primarul face declarații mincinoase și directorul spitalului nu cere ajutor și echipamentele. Incompetenta voastră, a amândurora, este dusa la extrem.
  Felicitări, domnule primar! V-ați demonstrat încă o data Incapabilitatea de a fi un lider drept și de ajutor pentru locatarii orașului!

 8. Deci pe langa faptul ca nu a facut nimic pentru spital/cadrele medicale mai si minte cu nerusinare ca totul este sub control. NU AU ECHIPAMENTE DE PROTECTIE !!!

 9. Oameni buni, Primarul din Videle a fost informat gresit !!!
  Știe oare ca asistentele din spital se roaga de medici sa le ofere câte o masca sau o pereche de mănuși pe care le poarta, dupa care le spala cu apa să le dezinfecteze si sunt refolosite ! Oameni buni, în spitalul din Videle sunt nereguli mari, nu sunt măști si nici manusi de mai bine de o luna de zile, echipamentele au sosit abia acum cateva zile sau o saptamana, o sa vedeti ca se vor infecta majoritatea, e deajuns acest prim caz ca sa infecteze în lanț mai multe persoane!
  O sa vedeți in doua sau trei săptamani ce o sa fie in spitalul din Videle! Primare, ești informat gresit și la randul tau informezi gresit! Spune adevarul !!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.