Politic

Aşa cum am preconizat, Marin Almăjanu a fost scos de pe lista de candidaturi a liberalilor

Liberalii teleormăneni sunt pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte definitivarea listei de candidaţi pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. În acest sens, după ce o bună bucată de timp s-a discutat că primele locuri de pe listele de candidaturi pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaţilor vor fi ocupate de Eugen Pîrvulescu, respectiv de Marin Almăjanu, numai candidatura primului rămâne bătută în cuie.

Aşa cum am relatat anterior, în ceea ce-l priveşte pe deputatul Marin Almăjanu, o eventuală candidatură a acestuia pentru un nou mandat în Legislativ a fost luată în discuţie la Centru şi s-a decis ca acesta să fie scos din cărţi, iar lista pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă, în Teleorman, de un alt reprezentant al dreptei.

Potrivit preşedintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, deputatul Marin Almăjanu a fost supus unei comisii medicale, care a decis că liberalul nu este apt din punct de vedere medical pentru o candidatură la alegerile de pe 11 decembrie.

„Pot să vă confirm faptul că domnul preşedinte Almăjanu, din motive pur medicale, nu va mai candida la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Este o decizie luată la Centru, după ce domnul preşedinte preşedinte a trecut prin evaluarea unei comisii medicale, pe care noi o respectăm. Pentru mine personal, dar şi pentru organizaţia liberală din judeţ, este o pierdere uriaşă, domnul deputat Almăjanu fiind un simbol al PNL Teleorman”, a declarat Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, referitor la subiect. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Lasa, lasa, ca il aveti pe Titirisca, Bitanu si restul de semianalfabeti in loc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.