Eveniment

Artiştii locali, invitaţi pe scenă la Zilele Municipiului Alexandria

Monica DUMITRESCU

Pregătirile pentru Zilele Municipiului Alexandria sunt în toi. Evenimentul se va desfăşura anul acesta în perioada 26-28 august. Pentru seara de sâmbătă, 27 august, este programat un spectacol prezentat de artişti locali. Organizatorii invită în data de 3 august, orele 11.00, la sala de şedinţe a Primăriei, artişti locali, solişti de muzică uşoară, trupe de muzică uşoară, trupe de dans modern, dans de societate, dans sportiv şi contemporan, care doresc să evolueze în cadrul acestui program, pentru a fi înregistraţi, a stabili timpii de scenă şi o ordine a intrărilor în scenă.

În ceea ce priveşte invitaţii speciali, organizatorii au încheiat deja contracte cu vedetele care vor urca pe scenă la ediţia din acest an. Conform tradiţiei, în fiecare din cele trei seri vor urca pe scenă, artişti locali şi vedete, atât ale muzicii uşoare româneşti, cât şi ale muzicii populare. Astfel, în prima seară a evenimentului, vineri, 26 august, atmosfera la Alexandria va fi încinsă de Kiss Fm Party With DJ Emil Safta & Mc Tom.

Pentru cea de-a doua seară, dedicată tot muzicii uşoare, după spectacolul oferit de artiştii locali ce vor fi selectaţi în cadrul întâlnirii organizate miercuri, 3 august, la Primăria Alexandria, au fost invitate Alina Eremia şi Elena Gheorghe.

În ceea ce priveşte seara muzicii populare, programată duminică, 28 august, organizatorii au pregătit o surpriză, vedetele invitate fiind în exclusivitate originare din Teleorman. Astfel, pe scena din Alexandria, alături de alţi artişti locali vor urca Florin Vasilică, Gelu Voicu şi Floarea Calotă.

Pe lângă spectacolele susţinute de vedetele naţionale, manifestările dedicate sărbătoririi Zilelor Muncipiului Alexandria 2016 vor cuprinde, ca şi în anii precedenţi concursuri, simpozioane, expoziţii, activităţi cultural-artistice şi sportive, foc de artificii, dar şi surprize pe care, cel puţin deocamdată, organizatorii nu le-au dezvăluit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.