Eveniment

Ars de viu în propria locuinţă

Joi, 18.09.2014, la ora 14.29, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari roșioreni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința lui Florian D., din localitatea Socetu.

Având în vedere faptul că din informațiile furnizate pe 112 reieșea că incendiul se manifesta la o locuință, cu posibilă victimă surprinsă în interior, la fața locului s-au deplasat rapid două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor.

La sosirea pompierilor militari, erau cuprinse de flăcări acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn învelită cu țiglă, pe o suprafață de cca. 50 mp, tâmplăria și mobilierul dintr-un dormitor, holul locuinței și mai multe bunuri de uz gospodăresc.

Proprietarul, în vârstă de 50 de ani, probabil nu s-a putut salva din incendiu din cauza unui handicap locomotor, acesta fiind găsit decedat în dormitor, carbonizat în proporție de 80%.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproape o oră și jumătate, valoarea bunurilor materiale salvate ridicându-se la suma de 15000 de lei. Pagubele produse de foc au fost apreciate la suma de 10000 de lei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul a rezultat din vina unui scurtcircuit produs la instalația electrică a locuinței.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.