Eveniment

Arme deţinute ilegal, depistate de poliţişti în urma unor descinderi în 7 judeţe, printre care şi Teleorman

Sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii au depistat și confiscat 22 de arme, în urma a 32 de percheziții efectuate în mai multe județe din țară.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în data de 5 februarie, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul polițiștilor structurilor teritoriale Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat 32 de percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi procurat arme din Bulgaria pe care le-ar fi introdus în țară. Percheziţiile au fost efectuate în municipiul București și județele Constanța, Caraș Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinți, Prahova și Teleorman, iar în urma perchezițiilor efectuate au fost identificate ca deținute ilegal și indisponibilizate în vederea confiscării 22 arme, dintre care 3 letale și 19 neletale.

De asemenea, au fost găsite instrumente de fabricare artizanală a muniției, 165 de bucăți de cartușe, diferite calibre, carne de vânat provenită ca urmare a săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, precum și câini din rasa ogari folosiți la săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.