Eveniment

Arme abandonate pe câmp. Autorul a fost reţinut

armePolițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au continuat verificările cu privire la trei arme letale găsite abandonate în extravilanul municipiului Turnu Măgurele în ziua de 2 august a.c., cercetările desfășurându-se sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele și cu sprijinul I.G.P.R – Direcția Operațiuni Speciale, autorul fiind identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 54 ani din mun. Turnu Măgurele, județul Teleorman.

În urma audierii celui în cauză s-a stabilit că acesta ar fi procurat în mod ilegal cele trei arme în cursul anului 2012 din târgul Vitan – București și nu cunoaște identitatea celor de la care le-a cumpărat.

Față de cel în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.