Eveniment

Arestaţi preventiv pentru contrabandă cu ţigarete

Trei persoane sunt suspectate de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Teleorman că au comercializat ţigarete fără marcaj fiscal sau cu marcaj fiscal necorespunzător. În urma percheziţiilor efectuate la mai multe spaţii deţinute de aceştia, poliţiştii au descoperit peste 860.000 de ţigarete de contrabandă.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Teleorman şi cei de la Poliţia municipiului Roşiorii de Vede, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat şapte percheziţii domiciliare în localităţile Roşiorii de Vede şi Drăgăneşti de Vede, judeţul Teleorman la mai multe spaţii deţinute de suspecţii Valentin B. de 32 de ani din comuna Drăgăneşti de Vede, Florin C. de 44 de ani şi Ionuţ D. de 27 de ani, ambii din municipiul Roşiorii de Vede.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 863.300 de ţigarete, de diferite mărci, fără marcaj fiscal sau cu marcaj fiscal necorespunzător.

Din primele cercetări s-a stabilit ca ţigaretele urmau să fie introduse în circuitul comercial. De asemenea, a reieşit că suspecţii au mai comercializat şi alte cantităţi de ţigarete, către persoane fizice sau alte persoane care în mod direct sau prin membrii familiei aveau legatură cu diverse societăţi comerciale.

Valoarea estimată a prejudiciului cauzat bugetului de stat este de 270.000 de lei.

În cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei trei suspecţi, care urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, a fost identificat un autoturism de teren, aparţinând unuia dintre suspecţi, faţă de care se vor face propuneri privind instituirea sechestrului asigurator, în vederea recuperării prejudiciului.

One Comment

  1. OPREA TUDOR

    MULTUMESC DE INVITATIE

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.