Eveniment

“Arc peste timp” – concurs de fotografii vechi, în cadrul Zilelor Municipiului Alexandria

alexandriaMonica DUMITRESCU

Şi anul acesta, în cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilelor municipiului Alexandria, va fi organizat un concurs de fotografie. De data aceasta, organizatorii au introdus un element de noutate, în concurs intrând doar fotografiile realizate până în 1990, tema ediţiei din acest an fiind “Amintiri din Alexandria cu familia mea”.

“Cum arătau aceste locuri înainte de 1990? Cum se îmbrăcau oamenii, cum şi unde se distrau? Care era punctul de atracţie al vieţii cotidiene înainte de 1990? Răspunsuri la aceste întrebări obţinem uneori din fotografii. Toţi aveţi acasă fotografii mai vechi în care mama, tata, bunica, familia apar în diverse locuri din Alexandria, la diferite evenimente”, scrie primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai precizează că pentru concurs fotografiile vor fi postate pe pagina https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria?fref=ts cu comentariul: “Pentru concursul Arc peste timp”, sau pot fi depuse la Primărie, et. 2, cam. 50.

Vor fi acordate premii pentru cele mai votate 3 fotografii (clasamentul va fi întocmit pe baza de like – uri). Fotografiile pot fi înscrise în concurs până la data de 26 august 2015, ora 16:00. Votul va fi considerat încheiat în data de 27 august, ora 23:00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.