Sport

Arbitrii teleormăneni s-au întrecut la fotbal – S-a stabilit brigada campionatului judeţean!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn fiecare an, la final de campionat, arbitrii din cadrul CJA Teleorman organizează întâlnirea anuală, în cadrul căreia dispută o interesantă competiţie fotbalistică, urmată de festivitatea de premiere pentru sezonulprecedent. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, la Turnu Măgurele, unde arbitrii Subcomisiei locale, bine coordonaţi de preşedintele Dan Niţu, s-au străduit să organizeze în condiţii excelente ediţia a 7-a a Cupei Arbitrilor, una din cele mai reuşite întâlniri de final de sezon ale arbitrilor teleormăneni.

În prima parte a evenimentului, au avut loc jocurile de fotbal, desfăşurate pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, competiţia fiind câştigată (poate surprinzător) pe merit de Subcomisia Alexandria; de altfel, în clasamentul fotbalistic, ordinea a fost următoarea: 1. Alexandria, 2. Turnu Măgurele, 3. Roşiorii de Vede, 4. Videle.

A urmat premierea arbitrilor care s-au evidenţiat în ultimul sezon, festivitatea având loc la baza sportivă de lângă Dunăre, unde îşi desfăşoară activitatea secţia de caiac a CSS Turnu Măgurele. Preşedintele CJA a precizat că “departajarea în topul arbitrilor a fost foarte strânsă”, iar în final s-a desemnat componenţa brigăzii de arbitri ai campionatului: Marius Bobe (Videle) – Tomi Teodorescu şi Aurel Tănase (ambii Roşiori).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.