Sport

Arbitrii din Teleorman au urcat pe podium la Cupa Prieteniei

arbitriÎn week-endul trecut, la Râmnicu Vâlcea s-au desfăşurat jocurile ediţiei din acest an a Cupei Prieteniei la fotbal, competiţie care a reunit arbitri / observatori din 12 judeţe ale ţării. Între participanţi s-au regăsit şi arbitri din Teleorman, însoţiţi de o delegaţie (numeroasă) a CJ Arbitri, condusă de preşedintele Nicolae Răceală (fost arbitru de nivel divizionar), alături de preţedintele AJF Teleorman, Stan Prodan (de asemenea, fost arbitru în lotul Ligii 1). După o eoluţie mulţumitoare, deşi nu îşi propuseseră decât o prezenţă onorabilă, teleormănenii s-au clasat pe locul 3 la finalul turneului, performanţă care îi dă dreptul de a participa şi în anul următor la acest turneu. Înainte de a vă prezenta lotul şi rezultatele înregistrate de echipa arbitrilor/observatorilor din Teleorman, să precizăm că între evidenţiaţii turneului s-a regăsit şi turneanul Cristian Ilie (5 goluri), iar între performanţele echipei se remarcă locul 1 obţinut în 2006 sau un loc 3 acum doi ani de zile.

Delegaţia arbitrilor din Teleorman prezentă la turneul de la Râmnicu Vâlcea a avut următoarea componenţă: Marius Bobe (Videle), Ionuţ Babadac, Cristina Babadac, Cătălin Cuşcă, Constantin Miruţă, George Popa (toţi Alexandria), Florin Ochea, Cristian Ilie (ambii Turnu Măgurele), Marian Urucatu (Zimnicea) – jucători; Nicolae Răceală, Ion Ştefan, Ionel Ţurlete, Emil Tomescu, Stan Prodan – oficiali.

Rezultatele înregistrate de echipa arbitrilor din Teleorman la turneul Cupa prietenia de la Râmnicu Vâlcea:

* în grupă

– Teleorman – Bucureşti 7-2,

– Teleorman Buzău 4-2;

* în sferturi de finală: Teleorman – Ialomiţa 3-1;

* în semifinale: Satu Mare – Teleorman 7-2;

* finala mică: Teleorman – Argeş 8-6;

* finala mare: Satu Mare – Ilfov 2-1.

B.Pană

One Comment

  1. Se zice pe surse ca puteau obtine chiar locul doi si mai mult,dar le-a purtat ghinion,cine credeti?nimeni altul decat Prodan!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.