Sport

Arbitri – Teleormăneanul Liviu Barbu a promovat în Lotul Ligii 3

În ultimul sezon, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a derulat un nou program de monitorizare şi pregătire a arbitrilor tineri, cu calităţi, în cadrul acţiunii “Programul de Talente 2016”. La acţiunea respectivă au fost incluşi mulţi arbitri componenţi ai loturilor Ligii 4 la nivel judeţean, între aceştia regăsindu-se şi mulţi teleormăneni. După parcurgerea tuturor etapelor de verificare, dar şi după ce au fost delegaţi la câteva jocuri, o parte din arbitrii tineri, monitorizaţi, au fost promovaţi în lotul Ligii a 3-a de arbitri.

Între cei 33 de tineri care au făcut pasul către lotul divizionar al ţării se găseşte şi Liviu Cătălin Barbu (din Videle), arbitru asistent în lotul judeţean de câţiva ani. În vârstă de 22 de ani, arbitrul din Videle a reuşit să se evidenţieze prin calităţile şi ambiţia de care a dat dovadă în întreg programul de monitorizare, fiind clasat în primii arbitri asistenţi la probele fizice. În ce priveşte prestaţiile acestuia, responsabilii din cadrul CCA au acordat calificative favorabile lui Liviu Barbu, care, din data de 3 iulie a.c. face parte din lotul Ligii 3 al arbitrilor asistenţi.

Prin promovarea arbitrului asistent Liviu Barbu în lotul Ligii 3, judeţul Teleorman îşi măreşte numărul de arbitri divizionari, acesta fiind al doilea arbitru asistent promovat în lotul trei divizionar în ultimele luni.

B. Pană

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.