Sport

Arbitri – S-a stabilit “brigada campionatului judeţean”

arbitri 1Despre evenimentul festiv al Comisiei judeţene de arbitri Teleorman, desfăşurat sâmbăta trecută la Roşiorii de Vede, am prezentat unele amănunte în numărul precedent. De asemenea, trebuie menţionat faptul că în cadrul acţiunii desfăşurate pe stadionul Municipal din Roşiorii de Vede (altfel, condiţiile de desfăşurare au fost din cele mai bune) a avut loc şi competiţia fotbalistică între arbitri, Cupa Arbitrului, întrecere la care au participat cele patru subcomisii locale de arbitri, Roşiorii de Vede (responsabil Nicolae Răceală), Alexandria (responsabil Ion Ştefan), Turnu Măgurele (responsabil Emil Tomescu) şi Videle (responsabil Ionel Ţurlete). S-au jucat în total patru meciuri, semifinale şi finale, iar în urma disputării jocurilor învingătoare a fost echipa arbitrilor din Turnu Măgurele.

Rezultatele Cupei Arbitrului, ediţia a IX-a, Roşiorii de Vede:

* semifinale: Alexandria – Turnu Măgurele 2-3; Roşiorii de Vede – Videle 1-1; 4-2 la lovituri de departajare;

* jocul pentru locurile 3-4: Alexandria – Videle 7-4;

* finala (jocul pentru locurile 1-2) Turnu Măgurele – Roşiorii de Vede 5-1.

La finalul evenimentului, Comisia Judeţeană de Arbitri Teleorman a organizat festivitatea de premiere, prilej cu care au fost prezentaţi cei mai buni arbitri teleormăneni în campionatul judeţean din ultimul sezon. S-a evidenţiat în mod deosebit arbitrul Cristina Babadac (din Alexandria), care a totalizat cel mai bun punctaj şi a fost desemnată arbitrul campionatului, ea anunţând ulterior că se retrage din activitatea de arbitru. Iar pentru cariera sa, pentru rezultatele obţinute şi palmaresul său, Cristina Babadac a fost cooptată în rândul lotului de observatori în campionatul judeţrean, fiind numită vicepreşedinte al Comisiei Judeţene de arbitri Teleorman.

Brigada campionatului 2014-2015: Cristina Babadac (Alexandria) – Andrei Baciu, Liviu Barbu (ambii Videle).

Următoarea ediţie a Cupei Arbitrului, în cadrul căreia se vor acorda şi distincţiile individuale va avea loc în 2016, la Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.