Social

150 de locuri de muncă vacante în Teleorman

Monica DUMITRESCU

Şansele de angajare în Teleorman rămân scăzute şi în această perioadă. În condiţiile în care rata şomajului în Teleorman este de peste 10%, numărul şomerilor depăşind 16.000, oferta angajatorilor din judeţ pentru această perioadă este de aproximativ 150 de locuri de muncă, majoritatea pentru persoanele cu studii medii sau profesionale.

Cele mai multe sunt pentru lucrători în domeniul confecţiilor textile, muncitori necalificaţi la amblarea produselor solide şi semisolide şi lucrători comerciali. Alte posturi sunt pentru muncitori calificaţi în constructii, manipulanţi mărfuri, şoferi şi agenţi de vâzări. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar cinci posturi.

Mai mult de jumătate din locurile de muncă vacante sunt în municipiul Alexandria, unde, potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, agenţii economici au anunţat 78 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate.

În Turnu Măgurele sunt disponibile 30 de locuri de muncă în domeniul confecţiilor textile, în timp ce la Zimnicea sunt disponibile 25 de locuri de muncă.

Cele mai puţine locuri de muncă vacante în această perioadă sunt la Roşiorii de Vede (5 locuri) şi Videle (10 locuri).

One Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.