Eveniment

Aproape 790 de poliţişti din cadrul IPJ Teleorman, angrenaţi în misiuni pentru buna desfăşurare a procesului electoral

Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor parlamentare.

Aproape 790 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au fost angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.

Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestor misiuni au fost paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative, precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

Aproximativ 250 de poliţişti s-au aflat în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.

De asemenea, dintre cele 334 de secţii de votare constituite la nivelul județului Teleorman, polițiștii au asigurat măsuri de pază şi protecţie la 117 de secţii.

Pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor parlamentare, au acționat, conform competenţelor, 237 de poliţişti, constituiţi în 73 echipe operative.

De asemenra, a fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 81 poliţişti, care au fost în permanenţă pregătiți să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.