Eveniment

Aproape 500 de solicitări la Ambulanţă în minivacanţa de Rusalii/ Cinci persoane găsite decedate, opt victime din accidente rutiere

495 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 26 mai, ora 00.00– 29 mai, ora 08.00, iar cinci persoane (trei bărbaţi şi două femei) au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în cinci accidente rutiere, soldate cu opt victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 73, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 56 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 35 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 13 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 24 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu cinci intoxicaţii, cu cinci cazuri psihiatrice, precum şi cu trei tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.