Social

Aproape 47.000 de persoane au fost imunizate cu schema completă în centrele din Teleorman; 3.803 s-au vaccinat la medicii de familie, cu serul Johnson&Johnson

Peste 54.400 de persoane au fost vaccinate, împotriva COVID-19, în centrele de imunizare din județ, de la debutul campaniei (31 decembrie 2020) și până luni, 7 iunie, potrivit datelor oficiale.

Astfel, au fost administrate 105.201 doze de ser anti-COVID, 54.483 de persoane au primit prima doză de vaccin, în timp ce 46.915 au primit ambele doze de ser, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului. Potrivit cifrelor oficiale, 3.803 persoane au ales să se imunizeze cu serul produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în regim de doză unică, iar cererea pentru acest tip de ser este în creștere, potrivit autorităților.

Datele centralizate de Prefectura Teleorman arată că luni, 7 iunie, au fost vaccinate 630 de persoane, din care 133 au primit prima doză, iar 310 au fost imunizate cu cea de-a doua doză (rapel). De asemenea, pentru ziua de luni au fost raportate 187 de persoane vaccinate cu serul Johnson&Johnson.

Cele mai multe doze de ser au fost administrate în cele două centre din Alexandria, unde au fost vaccinate, luni, 144 de persoane. De asemenea, 78 de persoane au fost imunizate în centrul de la Roșiori de Vede și alte 84 în centrul de la Turnu Măgurele.

Pentru ziua de luni, 7 iunie, nu au fost raportate reacții adverse, transmit autoritățile.

Vaccinarea este gratuită și voluntară, iar informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.