Eveniment

Aproape 430 de accidente rutiere pe drumurile din județ, în anul 2019/ 35 de persoane și-au pierdut viața, alte 42 au fost grav rănite

427 de accidente de circulație s-au produs, pe șoselele din Teleorman, de la începutul anului 2019, cu 10 mai multe decât în anul precedent, informează IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, evenimentele rutiere, dintre care 64 au fost grave, s-au soldat cu decesul a 35 de persoane, rănirea gravă a 42 de persoane și rănirea ușoară a altor 492 de persoane.

Statisticile existente la nivelul Serviciului Rutier Teleorman arată că principalele cauze generatoare de accidente rutiere au fost abateri ale bicicliștilor, neacordarea de prioritate vehiculelor, viteza neadaptată la condițiile de drum, dar și abaterile pietonilor.

Astfel, abaterile comise de bicicliști au generat 66 de evenimente rutiere, în urma cărora 7 persoane au decedat, 5 au fost rănite grav și 54 au fost rănite ușor.

Pe de altă parte, pe fondul neacordării priorității de trecere vehiculelor, s-au produs 56 de accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a 5 persoane și rănirea ușoară a altor 76 persoane.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/un-sofer-s-a-dat-in-spectacol-noaptea-trecuta-in-alexandria-reprezentatia-i-a-fost-intrerupta-de-oamenii-legii/

În ceea ce privește viteza neadaptată la condițiile de drum, a stat la baza producerii a 50 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 7 persoane, rănirea gravă a altor 9 și rănirea ușoară a 73 de persoane.

Indisciplina pietonilor a determinat producerea a 19 accidente rutiere, soldate cu decesul a două persoane, rănirea gravă a 5 persoane și rănirea ușoară a altor două persoane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.