Social

Aproape 400 de consultații medicale gratuite, acordate în cadrul Caravanei de Bine, în comuna Beciu

Prima oprire din acest an a Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române a avut loc sâmbătă, 21 ianuarie, în comuna Beciu, unde 107 de locuitori – persoane vulnerabile au beneficiat de consultații medicale gratuite.

Potrivit reprezentanților Crucii Roșii Teleorman, într-un interval de 9 ore, prin intermediul Caravanei de Bine, în cabinetele medicale au fost efectuate 393 de consultații medicale, dintre care 80 au fost de medicină generală, 74 de diabetologie, 52 de ecografie, 106 de măsurare a parametrilor fiziologici și 81 de optometrie. O echipă mixtă de medici, asistenți medicali și voluntari, pregătiți în a acorda asistență premedicală, s-au unit în această Caravana de Bine pentru a veni în sprijinul comunității locale.

“Felicitări și mulțumiri în numele beneficiarilor din Beciu, tuturor celor implicați în această acțiune de BINE: susținătorilor și voluntarilor de Cruce Roșie, comunității locale, pentru buna organizare, oamenilor dedicați și implicați în acțiunile de ajutorare a semenilor săi, care își pun la dispoziție în mod VOLUNTAR toate cunoștințele, resursele și abilitățile. De implicarea comunității depinde BINELE acesteia!

Fii activ! Fii proactiv! Fii voluntar de Cruce Roșie!”, a mai transmis sursa citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.