Social

Aproape 300 de locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Teleorman

În baza de date a AJOFM Teleorman sunt înregistrate în această perioadă 295 de locuri de muncă vacante, din care nouă pentru persoanele cu studii superioare, 106 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 59 pentru persoanele cu studii liceale, 65 pentru persoanele cu studii gimnaziale, iar 56 de posturi sunt pentru ucenici – mecanic utilaje și instalații în industrie.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt: director vanzari,inginer mecanic, sef formatie industria petroliera/petrochimica, manager de zona, inginer in industria alimentara, medic veterinar, consilier/expert/inspector/referent/ economist in economie generala, contabil, operator calculator electronic si retele, tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces, gestionar depozit, oficiant posta telegrame, electrician de întreţinere şi reparaţii, electromecanic masini si echipamente electrice, electronist depanator utilaje calcul, conducator auto transport rutier de marfuri, sofer de autoturisme si camionete, vanzator, lucrător comercial, lacatus mecanic, lacatus constructii metalice si navale, rectificator universal, mecanic utilaj, mecanic locomotiva si automotor, agent garda de corp, zidar pietrar, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, zidar, frezor universal, stivuitorist, sudor manual cu arc electric, sudor manual cu flacara de gaze, mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale, confectioner-asamblor articole din textile, confectioner, prelucrator in industria textila, sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde, muncitor necalificat in industria confectiilor, manipulant marfuri, ambalator manual, paznic, muncitori necalificati  etc.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/interviu-cu-presedintele-pnl-teleorman-senatorul-eugen-pirvulescu/

În situaţia în care agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia să anunţe ocuparea acestora în termen de o zi, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.