Politic

Aproape 12.000 de tichete pentru mese calde, pentru bătrânii cu venituri mici și persoanele fără adăpost din județ/ Costel Barbu: „Guvernul Orban nu abandonează pe nimeni”

11.861 de tichete pentru mese calde, de care vor beneficia bătrânii cu vârsta de peste 75 de ani și venituri mici, dar și familiile și persoanele fără adăpost din Teleorman, vor fi distribuite, zilele următoare, transmite secretarul general adjunct al Guvernului și candiatul PNL pentru Camera Deputaților, Cristi Barbu. Demnitarul menționează că valoarea unui astfel de tichet este de 180 de lei, iar distribuirea a început joi, 12 noiembrie.

„Din grijă pentru oameni.

Mă bucur că mai pot aduce o veste bună, de data aceasta pentru persoanele defavorizate, care se află în situații financiare precare.

La nivelul județului Teleorman am primit 11.861 de tichete pentru mese calde, de care vor beneficia:

– persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă și care beneficiază de indemnizația socială pentru pensionari sau alte drepturi prin legi cu caracter special, plătite prin casele teritoriale de pensii, în cuantum de maximum 800 de lei;

– persoanele sau familiile fără adăpost, inclusiv persoanele sau familiile care au fost evacuate, precum și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale.

Valoarea nominală a unui tichet social este de 180 lei/lună/persoană.

Astăzi am început distribuirea, către beneficiari, a cardurilor care asigură mesele calde în unitățile indicate de primării.

Guvernul Orban nu abandonează pe nimeni! Din Camera Deputaților voi fi avocatul teleormănenilor și voi aduce bunăstarea în județul Teleorman”, este mesajul secretarului general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.