Eveniment

APIA Teleorman suspendă până pe 4 mai vizarea carnetelor de rentier agricol

Pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, APIA Teleorman anunţă fermierii că activitatea de vizare a carnetelor de rentieri agricoli a fost suspendată.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a aprobat decizia APIA de suspendare a activității de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând de joi, 12 martie. Măsura, care este una de prevenţie în contextul îmbolnăvirilor cu COVID-19, a fost făcută publică de directorul APIA Teleorman, Eugen Coman, în cadrul unei conferințe de presă.

„A fost aprobată de conducerea Ministerului Agriculturii decizia APIA de a suspenda activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol până la data de 3 mai. Fac precizarea că această activitate, de vizare a carnetelor de rentier, se desfășoară până la data de 31 august, așadar este timp suficient pentru a viza toate carnetele”, a spus, joi, directorul APIA Teleorman.

Activitatea de vizare va fi reluată de către APIA Teleorman începând cu data de 4 mai. Astfel, fermierii vor avea la dispoziţie aproximativ patru luni pentru vizarea carnetelor de rentier agricol, termenul limită fiind 31 august.

La nivelul judeţului Teleorman, până în prezent, au fost vizate 300 de carnete dintr-un total de 1.580 vizate în 2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.