Eveniment

APEL DE SELECȚIE nr. 1/2023

 

APEL DE SELECȚIE NR. 1/2023

M7/6B – Îmbunătăţirea infrastructurii, adaptarea și modernizarea serviciilor pentru populație şi valorificarea patrimoniului local

-VERSIUNEA SIMPLIFICATĂ-

 Măsura lansată

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „De la Sâi la Călmăţui” anunţă lansarea apelului de selecţie de proiecte pentru măsura M7/6B – Îmbunătăţirea infrastructurii, adaptarea și modernizarea serviciilor pentru populație şi valorificarea patrimoniului local.

Data lansării apelului de selecție

Proiectele se vor depune începând cu data de  27.02.2023

Măsura lansata prin apelul de selecție – cu tipurile de beneficiari eligibili

Beneficiari eligibili ai masurii M7/6BÎmbunătăţirea infrastructurii, adaptarea și modernizarea serviciilor pentru populație şi valorificarea patrimoniului local sunt:

– comunele și asociațiile acestora, definite conform legislației în vigoare;

– unități de cult conform legislației în vigoare, numai pentru investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

Fondurile disponibile pentru măsura M7/6B

Fondul disponibil alocat este de 320.629,80 euro, iar suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 70.000,00 euro.

 Data limita de sepunere a proiectelor

Proiectele se vor depune până la data de 30.03.2023

Locul unde se pot depune proiectele

Proiectele vor fi depuse la sediul GAL „De la Sâi la Călmăţui”, din Comuna Calmăţuiu, satul Nicolae Bălcescu, judeţul Teleorman, de luni pana vineri, în intervalul orar 08:30 – 16:30.

Informații detaliate privind accesare și derularea măsuriiM7/6Bsunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborat de GAL. Documentele sunt disponibile pe pagina web a GAL www.galdelasailacalmatui.ro.

Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate

Pentru a obţine informaţii detaliate ne puteţi contacta de luni până vineri, de la 08:30 – 16:30, la sediul GAL „De la Sâi la Călmăţui” din Comuna Calmăţuiu, satul Nicolae Bălcescu, judeţul Teleorman sau prin telefon 0347417393/ 0786224788 sau e-mail: galcalmatuiu2013@yahoo.com.

IMPORTANT!La sediul GAL „De la Sâi la Călmăţui” sunt disponibile versiunile pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate.

 ATENȚIE! Termenul de finalizare a proiectelor (inclusiv efectuarea ultimei plăți) este data de 31.12.2025 (cu respectarea instrucțiunilor de plată – anexă la Contractul de finanțare, privind depunerea ultimei cereri de plată aferentă proiectului).

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.