Eveniment

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Comuna Vitănești, titular al proiectului “Extindere rețea de distribuție apă potabilă în satul Schitul Poienari, comuna Vitănești, județul Teleorman”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Teleorman:

nu se supune evaluării impactului asupra mediului

în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Extindere rețea de distribuție apă potabilă în satul Schitul Poienari, comuna Vitănești, județul Teleorman”, propus a fi amplasat în comuna Vitănești, satul Schitu Poienari, județul Teleorman.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Teleorman din municipiul Alexandria, str. Dunării, nr. 1, județul Teleorman, de luni până joi, între orele 8.00 – 16.30, și vineri, între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmtr.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.