Eveniment

Anunț – Premier Energy

Stimați consumatori de gaze naturale,

Vă anunțăm că în data de 06.09.2023, între orele 09.00-15.00, pe fondul înlocuirii unui bransament corodat la bloc  C2 , str. Băncii , oraș Videle  (defect depistat la  verificare retea cu autolaborator  DPG – B-205-GDR), livrarea cu gaze naturale este oprită pe Aleea Stejarului și pe străzile Băncii, Lipscani, Republicii.

Drept urmare, vor fi afectați 437 consumatori casnici și 16  noncasnici.

Pentru evitarea producerii unor incidente, vă rugăm să luați toate măsurile pentru punerea în siguranță a instalațiilor de utilizare, atât în timpul opririi cât și la reluarea furnizarii gazelor naturale.

Odată cu reluarea alimentarii, echipele Premier Energy vor urma procedura de punere în funcțiune a imobilelor afectate, acolo unde consumatorii vor fi găsiți la adresa de consum.

Pentru consumatorii care nu vor fi găsiți la adresa de consum, punerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare se efectuează numai în prezența clienților, în baza semnăturii de confirmare.

Reluarea   alimentarii cu gaze  naturale  se va face între orele 15:00 – 18:00.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru orice sesizari privind miros de gaze naturale sau lipsa presiunii de livrare vă rugăm să sunați la numărul de urgentă 0800.080.003.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.