Eveniment

ANUNT

In conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, PRIMARIA MUNICIPIULUI ALEXANDRIA, anunta astazi,     20.09.2019, intentia de elaborare a unui proiect de hotarare cu  privire la  „aprobarea Regulamentului privind închirierea prin licitatie publica a terenurilor aparţinând domeniului public sau privat de interes local al municipiului Alexandria în vederea parcării autovehiculelor”.

Proiectul de hotarare impreuna cu intreaga documentatie sunt afisate la sediul Primariei municipiului Alexandria, str. Dunarii nr. 139 si pe site-ul propriu al institutiei www.alexandria.ro.

Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate, cu privire la proiectul de act normativ propus vor fi depuse pana la data de 30 septembrie 2019, la Compartiment Cancelarie Registratura din cadrul Primariei municipiului Alexandria.

Dezbaterea publica a acestui proiect de act normativ va avea loc in data de 30 septembrie 2019, orele 10.00, in sala de sedinte a Primariei municipiului Alexandria.

Persoana de contact Plosceanu Cristian, consilier in cadrul Compartimentului Cancelarie.

Telefon: 0247317732, interior 113.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.