Eveniment

Ansamblul “Burnasul”, la Festivalul internațional de folclor “Garofița Pietrei Craiului”

La invitaţia Centrului Cultural “Reduta” al Consiliului Județean Brașov, Ansamblul de cântece şi dansuri  “Burnasul” din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman va fi prezent, în zilele de 6 și 7 iulie,  la Festivalul internațional de folclor “Garofița Pietrei Craiului”.

Aflat la cea de-a 13-a ediție, festivalul reunește ansambluri folclorice din Serbia, Croația, Polonia și România. Pe scena festivalului vor urca, de asemenea, și ansambluri ale comunităților de maghiari și sași din Brașov. Consecvent misunii sale de a conserva și promova scenic folclorul autentic din Teleorman, Ansamblul “Burnasul” va participa alături de celelalte ansambluri la parada portului popular în Centrul vechi al Brașovului și va susține un recital, în seara zilei de 7 iulie, pe scena amplasată în Piața Sfatului din vechea cetate a Brașovului.

Așadar, după ce au încântat publicul iubitor de folclor tradițional din Iași și București, artiștii Ansamblului “Burnasul” vor face să răsune cântecele și dansurile vechi ale teleormănenilor și în Ardeal, la poalele Tâmpei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.