Eveniment

Ansamblul „Burnasul”, la Festivalul Folcloric de Artă și Tradiție Populară Românească

Orchestre, ansambluri folclorice şi îndrăgiţi solişti de muzică populară vor încânta publicul cu cele mai frumoase cântece româneşti, timp de trei zile, la Festivalul Folcloric de Artă și Tradiție Populară Românească de la Otopeni.

Din partea județului Teleorman au fost invitați să participe la cea de a XVII a ediție a Festivalului Folcloric de Artă și Tradiție Populară Românească, ce se va desfășura la Otopeni în zilele de în perioada 6-9 septembrie artiștii Ansamblului ,,Burnasul’’din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, mesageri  ai cântecului și dansului popular teleormănean.

Recitalul Ansamblului,,Burnasul’’ va avea loc în data de 8 septembrie, iar în cele trei zile de festival vor urca pe scenă ansambluri profesioniste cunoscute la nivel național precum și importanți soliști de muzică populară.

Potrivit organizatorilor, evenimentul cultural ce se desfășoară în fiecare an la începutul toamnei are ca unic scop promovarea artei și tradițiilor populare românești în forma lor cea mai curată, autentică, nealterată.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.