Politic

ANI a mai făcut o victimă. ÎCCJ a respins recursul primarului de la Tătărăştii de Jos

instantaDupă ce ANI a decapitat câteva primării din judeţ, începând cu cea de la Balaci, o sentinţă definitivă a ÎCCJ a lăsat şi Primăria de la Tărătăştii de Jos fără primar, cu mai puţin de patru luni înainte de scrutinul pentru locale.

În cazul edilului Marian Pătraşcu, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, printr-o hotărâre definitivă, că acesta a încălcat regimul incompatibilităţilor, astfel că acesta nu-şi va duce la final mandatul încredinţat de electorat în 2012. Astfel, instanţa a respins, ca nefondat, recursul declarat de Pătraşcu Marian Adrian împotriva sentinţei civile nr. 1620 din 22 mai 2014 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, sentinţa fiind, în acest caz, una definitivă.

“Respinge recursul declarat de Pătraşcu Marian Adrian împotriva sentinţei civile nr. 1620 din 22 mai 2014 a Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19 februarie 2016”, se arată în hotărârea dată de magistraţii ÎCCJ.

Marian Pătraşcu, primarul comunei Tătărăştii de Jos, a fost declarat incompatibil încă din anul 2013, când inspectorii ANI au constatat că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 iunie 2012, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de Primar al Comunei Tătărăştii de Jos şi calitatea de comerciant persoană fizică. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. In cazul lui Ciolanis cand se vor lua masuri?

  2. urmeaza si doamna directoare de la scoala

  3. foarte bine justitia lucreaza

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.