Social

Angajări la stat în Teleorman / Posturi de economist, șef-serviciu și contabil-șef

Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor de economist II în cadrul Biroului achiziții publice și economist debutant în cadrul Serviciului administrativ cu atribuții în achiziții, pentru ambele fiind necesare studii superioare absolvite cu diplomă de licență în profil economic. Cât despre vechime, pentru funcția de economist II este necesară o vechime de 6 luni în specialitate, pe când, pentru economist debutant nu se solicită o anumită vechime. Concursul se va organiza pe 1 septembrie, de la 10:00 având loc proba scrisă.

Spitalul Municipal Turnu Măgurele

Spitalul Municipal Turnu Măgurele angajează economist II la Compartimentul administrativ, liftier și îngrijitoare la Compartimentul boli cronice. Singurul post pentru care este necesară vechimea este cel de economist II – 6 luni în specialitate. Mai mult, pentru a ocupa această funcție, candidatul trebuie să aibă diplomă de licență în științe economice/administrative și atestat/curs achiziții publice sau adeverință în cazul în care nu s-a eliberat diploma. Pentru a ocupa postul de îngrijitoare și de liftier, ca studii, este necesară școala generală, iar, pentru cel de-al doilea post menționat, condițiile mai sunt: categoria de calificare I și autorizație de liftier vizată la zi de I.S.C.I.R. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 25 august, la ora 14:00.

Tot Spitalul Municipal Turnu Măgurele angajează un referent de specialitate I. Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de licență în științe economice/ administrative/ juridice, atestat/curs achiziții publice sau adeverința în cazul în care nu s-a eliberat diploma și 6 ani și 6 luni vechime în specialitate. Pentru această funcție, termenul limită pentru depunerea dosarelor este 18 august, la ora 14:00.

Primăria Municipiului Alexandria

Primăria Municipiului Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de șef-serviciu la Serviciul Club Sportiv Municipal Alexandria. Condițiile specifice sunt studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul administrației publice și o vechime în muncă și în specialitatea studiilor de 5 ani. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 august, urmând ca proba scrisă să se susțină pe 24 august, la ora 10:00.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman angajează magaziner la Centrul Teritorial pentru Protecția de Tip Familial a Copilului cu Nevoi Speciale Alexandria. Candidatul trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, nefiind necesară o vechime în specialitate. Proba scrisă a concursului are loc pe 23 august, la ora 10:00, iar proba interviului are loc pe 25 august, la ora 10:00.

Biroul Român de Metrologie Legală – Direcția Regională de Metrologie Legală Ploiești

Biroul Român de Metrologie Legală – Direcția Regională de Metrologie Legală Ploiești, Județul Prahova angajează șofer de treaptă profesională II, în cadrul S.J.M.L. Teleorman. Pentru a ocupa acest post, candidații trebuie să aibă: studii medii sau generale, cu diplomă de absolvire; vechime în specialitate: minimum 3 ani și 6 luni în activitatea de conducător auto profesionist; permis de conducere auto categoriile: B1, B, C1, C, BE, C1E, CE; avizul medical și psihologic în termen de valabilitate, eliberat de către un centru medical autorizat; certificatul de competență profesională a conducătorului; cartela conducătorului auto (card tahograf); autorizație de macaragiu – I.S.C.I.R. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 23 august, la ora 15:30.

Diverse posturi/ Primărie, liceu, școală

Primăria Comunei Măgura angajează tractorist, pe 26 august având loc proba scrisă, la ora 10:00, dar și mașinist cale, cu proba scrisă pe 27 august, la ora 10:00. Primăria Comunei Conțești angajează șofer autospecială S.V.S.U., concursul începând din data de 26 august, la ora 10:00. Primăria Comunei Peretu organizează concurs pentru recrutarea unui inspector de specialitate, proba scrisă fiind pe 26 august, la ora 10:00. Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria angajează administrator financiar grad I S (contabil-șef), iar 19 august este termenul limită de depunere a dosarelor.

Liceul Teoretic Piatra organizează concurs pentru ocuparea postului de îngrijitor, depunerea dosarelor se face până pe 31 august, la ora 16:00. Liceul Tehnologic „Sf. Haralambie” din Turnu Măgurele angajează munitor calificat II M, iar pe 31 august, la ora 10:00, are loc proba scrisă a concursului. Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Roșiorii de Vede angajează muncitor, termenul limită pentru a depune dosarul fiind pe 2 septembrie, la ora 15:00, iar Școala Gimnazială Islaz angajează un șofer pentru microbuz școlar, concursul începând din 1 septembrie, la ora 10:00.

Pentru mai multe informații în legătură cu toate posturile prezentante, acestea pot fi accesate pe pagina http://posturi.gov.ro/judetul/teleorman/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.