Economie

Angajări la stat în Teleorman / Posturi de asistenți medicali, ingineri, contabil-șef

DSP Teleorman caută asistenți medicali

Direcția de Sănătate Publică Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de asistent medical principal PL laborator, în cadrul Laboratorului de diagnostic și investigare în sănătate public (diagnostic microbiologic) și de asistent medical debutant PL laborator – Laborator de diagnostic și investigare în sănătate publică – chimie sanitară și toxicologie. Pentru ambele posturi, este obligatorie o vechime de minimum 5 ani ca asistent medical, un examen pentru obținerea gradului principal în specialitatea laborator și o diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 5 august, la ora 16:00., urmând ca proba scrisă să se susțină pe 16 august, la ora 10:00.

Club Sportiv Municipal Alexandria/ Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman

Club Sportiv Municipal Alexandria angajează inspector de specialitate pe o perioadă nedeterminată. Condițiile specifice pentru a participa la concurs și pentru a ocupa funcția sunt doar studiile universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul administrativ/sportiv. Angajatorul transmite că nu este necesară vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor pentru ocuparea acestui post. Astfel, pentru cei interesați, termenul limită pentru depunrea dosarelor este pe 10 august, la ora 12:00, iar proba scrisă se va susține pe 18 august, la ora 10:00.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului de magaziner la Centrul Teritorial pentru Protecția de Tip Familial a Copilului cu Nevoi Speciale Alexandria. Pentru a ocupa această poziție, participanții trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, nefiind necesară o vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul. Așadar, pe 23 august, la ora 10:00, are loc proba scrisă, iar pe 25 august, la aceeași oră, se va organiza interviul.

Posturi la S.G.A. Teleorman/ Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea din Pitești

Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea din Pitești, Județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea a mai multe funcții contractuale la S.G.A. Teleorman: muncitor hidrometru (Stația hidrologică Alexandria), electromecanic (Formația B.C.A. Alexandria), inginer exploatare lucrări (calificări în domeniul: hidrotehnică, energetică, ingineria mediului, inginerie chimică, petrol și gaze, îmbunătățiri funciare, geologie, hidroenergetică, hidrogeolog, ecologie, protecția mediului, știința mediului) și inginer dispecerat BSU (hidrotehnică, energetică, ingineria mediului, hidrologie; geografie, știința mediului; construcții civile și industriale).

Pentru primele două posturi, condițiile specifice sunt studiile medii obligatorii, pe când, pentru ultimele două se precizează studii superioare de lungă durată și operare PC, fără a fi necesară o vechime în muncă în toate cazurile. Pentru muncitor hidrometru, sunt necesare domiciliul cât mai aproape de amplasamentul stațiilor hidrometrice pentru măsurarea, furnizarea în cel mai scurt timp și zilnic a parametrilor hidrologici și disponibilitatea pentru consemnul la domiciliu în cadrul activității de veghe hidrologică permanentă, iar pentru electromecanic este necesar un curs de calificare electromecanic și domiciliul la maximum 15 km de locul de muncă. Pentru primele două posturi precizate, termenul limită de depunere a dosarelor este pe 9 august, pe când, pentru celalalte două, termenul este pe 6 august, la ora 13:00 la S.G.A Teleorman.

Alte posturi și unde pot fi accesate informații despre acestea

Mai mult, Ministerul Muncii și Protecției Sociale angajează asistenți sociali (COD COR 263501), iar Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de Șef Birou la Biroul Administrativ din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Teleorman a ANIF. De asemenea, Primăria Comunei Viișoara angajează doi muncitori calificați – dulgher și fierar betonist. Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria organizează concurs pentru postul de administrator financiar grad I S (contabil-șef). Așadar, pentru cei interesați despre detaliile referitoare la aceste posturi, informațiilor pot fi accesate pe http://posturi.gov.ro/judetul/teleorman/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.