Social

Angajări la stat / 17 posturi pe diferite specialități în județul Teleorman

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Teleorman are disponibile 4 posturi de consilier cadastru, gradul II și gradul IA. Condițiile specifice pentru obținerea unuia dintre aceste posturi sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile: geodezie, cadastru, cadastru și măsurători terestre, inginerie geodezică; vechime în specialitatea studiilor – minimum 6 luni – consilier cadastru, gradul II și minimum 6 ani și 6 luni – consilier cadastru gradul IA. Pe data de 16 iunie 2021, la ora 16:30 este termenul limită pentru depunerea dosarelor.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 7 posturi de șofer autosanitară II. Trei dintre acestea sunt la Stația Alexandria la Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical asistat. Unul este la Substația Turnu Măgurele în cadrul aceluiași compartiment, iar celelalte trei sunt la Substația Roșiori de Vede. Condițiile specifice pentru ocuparea posturilor sunt: diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului; permisul de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C; 3 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist și o diplomă de absolvire a cursului de ambulauțier conform ordinului ministrului sănătății privind înființarea Școlii de Ambulanțieri în cadrul Stației de Salvare a Municipiului București, actual Serviciul de Ambulantață București – Ilfov, precum și în alte servicii județene de ambulanță acreditate prin ordin al Ministerului Sănătății.

De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman are disponibile 3 posturi, dintre care unul temporar de asistent medical debutant cu PL la Substația Roșiori de Vede și două posturi permanente de asistent medical debutant cu PL la Substația Roșiori de Vede și Stația Alexandria. Condițiile specifice pentru toate posturile sunt: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997. Termenul limită pentru depunerea dosarului pentru postul temporar este astăzi la ora 15:00. Pe când, pentru celelalte două, termenul este pe 11 iunie 2021, la aceeași oră.

Tot pentru postul de asistent medical PL, Primăria Municipiului Roșiori de Vede organizează un concurs, care are termenul limită de depunerea a dosarelor astăzi. Condițiile specifice ocupării postului sunt: diplomă de școală sanitară postliceală (sau echivalență) sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997; diplomă de bacalaureat; certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R.; adeverință de înscriere la concurs eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R. conform Hotărârii nr. 35/2015 a O.A.M.G.M.A.M.R.; certificat de integritate comportamentală conform Legii nr, 118/2019 și vechime în specialitatea studiilor – 6 luni. Pe 17 iunie 2021, are loc proba scrisă a concursului.

Primăria Comunei Dobrotești organizează un concurs pentru ocuparea postului de educator – învățător, care are data limită pentru depunerea dosarelor pe data de 9 iunie 2021. Condițiile specifice necesare sunt: studii – licență în pedagogia învățământului primar și preșcolar; caracterizare emisă de primăria unde are domiciliul sau de la ultimul punct de lucru, nefiind necesară vechimea.

Pentru mai multe informații atât despre posturile menționate, cât și pentru multe altele, accesați www.posturi.gov.ro/judetul/teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.