Eveniment

Angajări la Spitalul Județean de Urgență. Pe lângă concursul de manager, SJU scoate la concurs o serie de posturi de asistenți

Cea mai mare unitate medicală din județ, Spitalul Județean de Urgență din Alexandria caută să-și acopere deficitul de personal, scoţând, de fiecare dată când are posibilitatea, posturi la concurs. După insuccesul pe care l-a avut la rezidențiat, dat fiind faptul că numărul rezidenților care au optat pentru această unitate a fost foarte mic, Spitalul are deficit cam la toate capitolele, inclusiv la nivelul conducerii, postul de director fiind în plin proces de dispută.

Astfel, până pe 3 ianuarie a avut loc depunerea dosarelor pentru cei care vor să conducă această unitate medicală, unmând ca în data de 9 ianuarie, cei cărora le-au fost aprobate dosarele, să susțină proba scrisă pentru postul de manager al SJU Alexandria. Pe 12 ianuarie are loc proba interviului pentru cei care au promovat proba scrisă.

Tot la SJU Alexandria, între timp au loc angajări pentru asistenți. Astfel, pe 18 ianuarie are loc concurs pentru ocuparea a trei posturi de asistenți debutanți, respectiv două posturi de asistent medical debutant în cadrul Laboratorului de analize medicale al spitalului și un post de asistent medical debutant în cadrul Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală al spitalului, iar pe 19 ianuarie are loc concursul pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a postului de asistent medical principal, în cadrul Serviciului Anatomie Patologică. (C.P.)

3 Comments

  1. Postul de la anatomie patologica de asistent medical principal de laborator stie cineva daca s-a ocupat ? Multumesc.

  2. pentru organizarea concursului apelati neaparat la experienta trioului de succes de la Rosiorii de Vede : Iliescu ParNegru(vopsit), Alexe Taciune si doftoroaia VEMEKA Dinu. Catindatii sa aiba 5-6000 euro daca vor sa pupe postul respectiv.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.