Social

Angajări la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. Unitatea sanitară are nevoie de economist și de infirmiere

Cea mai mare unitate spitalicească din județ are nevoie de personal. De medici, de asistenți, de economiști, de infirmieri etc. Pentru a completa grila de personal, pentru moment, Spitalul Județean de Urgență Alexandria angajează economist și infirmiere. Astfel, SJU Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist II, Compartimentul SSM cu atribuţii în achiziţii publice. Concursul se va organiza în data de 15 septembrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Totodată, Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Județul Teleorman, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de 7 posturi de infirmiere debutante. Posturile sunt libere în cadrul Secţiei Oncologie; Compartimentului Gastroenterologie; Compartimentului Diabet zaharat, nutritive şi boli metabolice; Secţiei Chirurgie I şi II – 2 posturi; Secţiei Obstetrică și în cadrul Blocului operator – Chirurgie. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt ca participanții să fie absolvenți de şcoală generală și nu se cere  vechime.

Concursul se va organiza în data de 14 septembrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior. (C.P.)

3 Comments

  1. conu Leonida

    VEMEKA E DOCTORITA AIA DE-O SUSTINE SENATORIU GOGOI (CIRIPITOR secu din studentie) si primaru’ care este ?

  2. nu va sfiiti si cereti sprjin la cei ce conduc spit. Rosiori -ILIESCU ,Alexe si mai ales dr. VEMEKA . Va vor spune ei cum se procedeaza ca sa iasa cine trebuie . In primul rand intrebarile sa nu fie din bibliografie ci de aiurea , dar cine trebuie are raspunsurile (si intrebarile)date inaintea concursului.

  3. toamna se Numara spagile…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.