Social

Angajări la Spitalul Județean de Urgență Alexandria – 5 posturi de asistent scoase la concurs

Spitalul Județean de Urgență Alexandria, judeţul Teleorman, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, pentru 3 posturi de asistent medical debutant la UPU Videle; un post de asistent medical debutant UPU Alexandria cabinetul de stomatologie și un post de asistent social debutant în cadrul Serviciului de Statistică în Informatică.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale, precum și o serie de condiţiile specifice posturilor respective.

Concursul va consta în probă scrisă și interviu. Proba scrisă se va organiza în data de 30 iunie 2016, ora 10.00, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior. Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria. (C.P.)

One Comment

  1. reteta de concurs :1) candidatii sa pregateasca 4-5 mii euro 2)comisia de concurs sa fie dela spit. Rosiori in frunte cu DINU VERONICA si toata lumea multumita – candidatii cu bani si pile , comisia , directia sanitara, partidele PNL si PSD ,autoritatile locale (POLITIA) si cei care vor pirde pentru ca vor recapitula materialul de concurs.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.