Sport

Andrias Andrăşeşti – FCM Alexandria, meciul decisiv pentru promovare. FCM vrea să readucă fotbalul din Alexandria la nivel divizionar!

fcm 2016În urmă cu o săptămână, în primul joc al barajului de promovare în Liga a 3-a dintre campioanele judeţene din Teleorman şi Ialomiţa, toată lumea a putut să-şi dea seama de diferenţa de valoare dintre cele două echipe. FCM Alexandria a avut un plus faţă de adversarul Andrias Andrăşeşti, pe care l-a dominat destul de categoric, însă a câştigat doar cu 3-1 din cauza unei lipsă de încredere a jucătorilor, completată de unele greşeli individuale, însă are un avans important pentru promovare. Deşi adversarii din Ialomiţa s-au arătat relativ optimişti pentru manşa secundă a disputei cu FCM Alexandria, mai ales că au promis o “tactică secretă” pentru retur, publicul alexăndrean credem că este îndreptăţit să spere că FCM-ul poate promova în această vară şi va readuce, după câţiva ani, fotbalul din Alexandria la nivel divizionar.

 

Manşa retur a disputei dintre FCM Alexandria şi Andrias Andrăşeşti se va disputa sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.30, iar alexăndrenii au toate motivele să fie optimişti. Deşi vor juca pe terenul unei echipe care are de partea ei ambiţia şi publicul local, dar şi terenul de joc (despre care se spune că nu este tocmai unul pe care se poate construi), alexăndrenii speră să câştige şi jocul retur. Conştienţi că va fi foarte dificil, mai ales că u arătat unele probleme în faţa unor echipe arţăgoase, jucătorii FCM-ului s-au arătat optimişti că vor promova. “Ştim că va fi greu acolo, însă sperăm să ne facem jocul nostru şi să câştigăm şi în retur”, a spus Cosmin Căpăţână, atacantului FCM-ului, care a marcat de două ori sâmbăta trecută. De asemenea, Romulus Ciobanu a ţinut să puncteze următoarele, despre jocul retur: “O echipă care nu excelează la capitolul tehnic, dar are multă ambiţie, acolo este şi un teren unde nu se poate construi… tocmai pentru asta vom pregăti şi noi jocul de la Andrăşeşti!”

Pentru returul de sâmbătă, din Ialomiţa, echipa FCM Alexandria are un singur jucător incert, fundaşul central George Bârsănel, accidentat în prima repriză sâmbăta trecută, probabil că nu va face parte din primii 11 în teren. Însă, este clar că cine va juca, trebuie să o facă cu gândul la promovare.

Jocul dintre Andrias Andrăşeşti şi FCM Alexandria se va disputa pe terenul Comunal din Andrăşeşti; localitatea Andrăşeşti – Ialomiţa se află pe DE 60 (DN 2A), distanţa între localităţi fiind de aproximativ 200 km.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.