Sport

Andreea Ogrăzeanu vrea să rămână la Alexandria, CST evită un răspuns!

În ultima perioadă, un subiect destul de sensibil l-a reprezentat viitorul celei mai valoroase sportive a judeţului, atleta Andreea Ogrăzeanu. Sportiva în vârstă de 22 ani, multiplă campioană naţională, recent participantă la Jocurile Olimpice şi considerată cea mai valoroasă sprinteră a României, îşi va încheia înţelegerea cu cluburile pentru care a concurat până acum – CSS Alexandria / Farul Constanţa la sfârşitul acestui an. Iar viitorul celei mai valoroase sportive din toate timpurile în Teleorman este mai mult decât incert.

De aproape două luni de zile, Andreea Ogrăzeanu se pregăteşte, sub supravegherea antrenoarei Cristina Manea, la Alexandria, pe stadionul Municipal. în toată această perioadă, au existat anumite contacte cu cconducerea clubului CST Alexandria, pentru stabilirea unei înţelegeri în acest sens, astfel încât Andreea să rămână în Alexandria. Acest lucru a fost confirmat zilele trecute de antrenoarea Cristina Manea, care a ţinut însă să declare: “Am vrut să vorbim cu directorul clubului CST (n.r. Laurenţiu Florea), dar acesta ne-a lăsat de înţeles că fie nu se poate la acest moment, fie nu este interesat! Asta este, vom vedea ce se va întâmpla, nu spun că nu avem oferte, ne aşteaptă cluburi ca Steaua, Dinamo, Rapid, nu mai vorbesc de Farul Constanţa, cei care sunt prima noastră opţiune, din afara Alexandriei! Nu vrem să ne grăbim, cunosc faptul că domnul primar Drăguşin, care ne-a ajutat enorm până acum, vrea în continuare să ne ajute şi sunt sigur că va face acest lucru, de aceea preferăm, deocamdată, să ne pregătim”.

Situaţia Andreei Ogrăzeanu este, la acest moment, incertă. Sportiva îşi urmează programul normal de pregătire, sub îndrumarea antrenoarei Cristina Manea, iar când situaţia o va impune, se va definitiva şi starea contractuală a acesteia.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.