Sport

Andreea Ogrăzeanu a luat “bronzul” la Universiadă!

OgrayeanuÎn aceste zile, în Rusia, la Kazan, au loc Jocurile Mondiale Universitare, la care au participat sportivi din  toată lumea, iar pentru mulţi a fost un prilej de stabilire a baremurilor pentru participarea la următoarea competiţie majoră, Campionatele Mondiale de seniori, de la Moscova (10-18 august a.c.) Între participanţi s-a regăsit şi alexăndreanca Andreea Ogrăzeanu, sportivă care în prezent reprezintă clubul Farul Constanţa, dar care, la Kazan concurează din partea Universităţii Valahia Târgovişte. Sportiva de 23 de ani a luat parte la cele două probe de sprint, în care s-a evidenţiat deja.

Astfel, în proba de 100 de metri Andreea Ogrăzeanu s-a clasat pe locul 3, obţinând medalia de bronz, cu cea mai bună performanţă personală a sezonului, 11:41 secunde. Campioană europeană de juniori şi de tineret, Andreea Ogrăzeanu a fost întrecută de Aunyelay Scott (SUA), cu 11:28, respectiv Lina Gricikaite (Lituania), cu 11:32 secunde.

În ce priveşte proba de 200 metri, Andreea Ogrăzeanu a realizat deja baremul pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Moscova, iar aseară (după închiderea ediţiei) a avut loc finala acestei probe. (B.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.