Eveniment

Andreea Marin vine la Alexandria

andreea marinMonica DUMITRESCU

Andreea Marin va fi moderatorul unei dezbateri pe marginea conceptului de normalitate care exclude şi condamnă violenţa domestică, traficul de persoane şi lipsa egalităţii de şanse, dezbatere care va fi organizată vineri, 4 decembrie, începând cu ora 18.00, la sala de şedinţe a Primăriei municipiului Alexandria. Evenimentul este organizat de Agenţia Naţională pentru Egalitatea de şanse între Femei şi Bărbaţi, în parteneriat cu Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” şi se înscrie în seria de dezbateri naţionale “Serbările Normalităţii”.

Dezbaterile au ca scop conştientizarea, la nivel local, în 56 de oraşe, a principiilor egalităţii de şanse şi a problematicilor violenţei domestice şi a traficului de persoane. Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta măsuri integrate de abordare sistemică şi naţională de prevenire şi combatere a violenţei domestice, discriminării de gen şi traficului de persoane.

La dezbateri vor participa reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de şanse între Femei şi Bărbaţi, ai unor instituţii şi organizaţii locale, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile. Discuţiile vor începe după urmărirea unei piese de teatru privind fenomenul violenţei domestice.

Un eveniment similar va avea loc sâmbătă, 5 decembrie 2015, începând cu ora 12.00, la Turnu Măgurele, în sala mare de şedinţe a primăriei.

După urmărirea unui film privind fenomenul violenţei domestice, participanţii vor discuta, sub moderarea Mihaelei Tatu, pe marginea conceptului de normalitate care exclude şi condamnă violenţa domestică, traficul de persoane şi lipsa egalităţii de şanse.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.