Eveniment

Anda Mareş din Roşiorii de Vede, câştigătoarea marelui premiu T-Voice

Monica DUMITRESCU

19 tineri din Teleorman au intrat în competiţie pentru obţinerea premiilor ediţiei a treia a concursului de muzică uşoară T-Voice organizat de Consiliul Judeţean Teleorman, Asociaţia “EuroTeleorman” şi Consiliul Judeţean al Tinerilor. Finala concursului s-a desfăşurat miercuri, 23 aprilie, la Alexandria. Juriul din care au făcut parte Corina Dănilă, Corneliu Ursache şi reprezentanţi ai organizatorilor a avut o misiune extrem de grea în condiţiile în care toţi candidaţii s-au dovedit talentaţi şi bine pregătiţi. Cei 19 finalişti desemnaţi în urma preselecţiilor care au avut loc în urmă cu aproximativ o lună în toate municipiile şi oraşele teleormănene au fost: Octavian Broşteanu, Cezar Gună, Darius Profir, Iriş Sevila, Valeriu Putineanu şi Alexandra Căldărusă (Alexandria), Ana Maria Pălărie, Laura Creţu, Cătălina Miloş, Mădalina Porumbăşi Cosmin Abălaru (Turnu Măgurele), Marius Adelin Croitoru, Anda Mareş, Andreea Stancu, Raluca Vişinică, Luminiţa Badea şi Dan Câmpeanu (Roşiorii de Vede), Andra Neagu (Zimnicea) şi Bogdan Stănică (Videle).

Cinci dintre aceştia au fost aleşi să susţină proba de baraj, în urma căreia a fost stabilită ierarhia locurilor pe podium.

Pe locul I şi câştigătoare a marelui premiu în valoare de 3000 de euro oferit de organizatori a fost Anda Mareş din Roşiorii de Vede. Aceasta va beneficia şi de promovare la nivel naţional din partea organizatorilor. Locul al doilea şi premiul în valoare de 1200 de Euro au fost obţinute de Cezar Gună din Alexandria, iar locul al treilea şi premiul de 600 de euro au revenit roşioreanului Adelin Croitoru. Au fost acordate şi două menţiuni în valoare de 200 de euro fiecare, câştigătoarele acestora fiind Iriş Sevila din Alexandria şi Cătălina Miloş din Turnu Măgurele.

Concursul s-a bucurat de un succes care a depăşit aşteptările organizatorilor, prin participarea unui mare număr de tineri.

Finaliştii au parcurs un stagiu de pregătire, asistaţi de Dana Torop, participantă la Vocea României 2013.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.