Eveniment

Anchetă pentru acuzații de proxenetism, în Teleorman

Polițiștii teleormăneni fac cercetări cu privire la o acuzație de proxenetism, formulată de mama unei fete de 14 ani, din Alexandria. Aceasta susține că fiica sa a fost obligată, de un bărbat din Alexandria, să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, în schimbul unor sume de bani.

Sesizarea a fost făcută de femeie, marți seară, iar la sediul Poliției au fost aduse atât mama fetei, cât și minora, pentru a da declarații cu privire la acuzațiile formulate. Audierile au avut loc în prezența unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, potrivit reprezentanților IPJ Teleorman.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal de proxenetism pe faptă, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea activității infracționale și a persoanelor care au profitat de acest lucru.

Potrivit unor surse, fata ar fi fost șantajată de către un individ de aproximativ 40 de ani, din municipiul Alexandria, cu o filmare compromițătoare. Pentru a nu face publică filmarea, bărbatul i-ar fi cerut minorei să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, în schimbul unor sume de bani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.