Social

Ana Maria Nedeleanu, Miss Alexandria 2015

Monica DUMITRESCU
Şase eleve din clasa a IX-a, câştigătoare ale concursurilor Miss Boboc organizate anul acesta în liceele alexăndrene au intrat în competiţia organizată de Primăria Alexandria pentru desemnarea Miss Alexandria. Evenimentul aflat la prima ediţie s-a desfăşurat joi, 26 noiembrie, la restaurantul Onix din Alexandria.
Tinerele au evoluat în faţa juriului şi a publicului, format în cea mai mare parte din susţinătorii concurentelor, trecând prin mai multe probe de concurs stabilite de organizatori: interviu de personalitate, test de cultură generală, proba de aptitudini, prezentare rochie de seară.
Din juriu au făcut parte: Beatrice Şerban, Octavian Anghel, Augustin Ioan, Raluca Albu, Alexandra Flămânzeanu, Gabriel Florea şi Bogdan Oproiu. Toate concurentele au primit premii, însă titlul de Miss Alexandria a fost obţinut de Ana Maria Nedeleanu, elevă la Colegiul Naţional “A I Cuza”.
Au mai fost acordate titlul Miss Popularitate pentri Andreea Sbîrnea, premiul juriului -Diana Ştefan, Miss Fotogenie- Florentina Matei, Miss Onix- Alexandra Nae şi Miss Originalitate- Cristina Epure.
Câştigătoarea titlului Miss Alexandria a fost recompensată cu o excursie de două persoane în ţară.
Momente de dans sportiv prezentate de copiii de la Cluburile Domo Dance şi Siba Dance, o prezentare de modă a designerului Raluca Albu şi recital de muzică şi dans susţinut de interpreta Alina Eremia şi dansatorii acesteia, au completat seara de spectacol.
Pentru organizarea şi desfăşurarea concursului, municipalitatea a alocat din bugetul local suma de 30.000 lei.toatepublicdansalina publicprezentaremiss

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.