Eveniment

Ample percheziții privind posibile fapte de corupție în Argeș,Vâlcea și București/ Polițiștii anticorupție din Teleorman au luat parte la descinderile din această dimineață

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Anticorupţie Teleorman, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Sibiu, Direcţia Generală Anticorupţie pentru municipiul Bucureşti şi județul Ilfov şi Structura Centrală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează marți, 10 decembrie, ample percheziții pe raza municipiului Bucureşti şi judeţelor Vâlcea şi Argeş, transmit reprezentanții Direcției Generale Anticorupție.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au descins la 23 de adrese, între care și sediul unei primării şi locuinţele unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie şi infracţiuni de serviciu.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, presupusele fapte ar fi fost comise în perioada 2012 -2017 şi au legătură cu activităţi de obţinere ilegală de fonduri europene prin programe/surse guvernamentale de către unităţi administrativ-teritoriale.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/ziua-internationala-anticoruptie-marcata-in-teleorman-printr-o-serie-de-activitati-de-informare-a-cetatenilor-de-pe-raza-municipiilor-si-oraselor-din-judet/

La finalizarea activităţilor procedurale, nouă persoane fără calitate specială, în baza mandatelor de aducere emise de procuror, vor ajunge la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea,

Pentru realizarea activităţilor s-a beneficiat de sprijin de specialitate din partea Grupării Mobile de Jandarmi ,,Fraţii Buzeşti” Craiova.

2 Comments

  1. Posibile fapte de coruptie? Probleme nu pare sa aibe politia in a pune mana pe ei. Problemele apar in instanta unde cascavalu impinge balanta in directie gresita….

  2. s-au dus din TR la VL ca la noi se terminara coruptii si ticalosii. halal ! vedeti -va dracului de gunoiul cu cacareze din ochiul vostru . OFITEREASA AIA DE CACAT CE SUGEA CHILOTII LUI LIVULICA -balaneasca – nu va spune nimic ? totul cu ordinul sefului politiei teleorman . mars la supt!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.