Sport

Amicale – FCM Alexandria a câştigat ultimul amical înainte de campionat

Sâmbăta trecută, din cauza decalării campionatului Ligii a 3-a cu o săptămână, mai multe echipe şi-au stabilit jocuri de verificare, astfel încât să profite de prelungirea neaşteptată a vacanţei de vară în fotbalul acestui eşalon. FCM Alexandria a jucat în ultima săptămână de pauză pe terenul unei alte echipe divizionare de Liga a 3-a, Metaloglobus Bucureşti (echipă repartizată în seria a 2-a), în faţa căreia s-a încercat încă o dată conturarea unei formule de start. Numai că, din nou, antrenorul romulus Ciobanu s-a confruntat cu problema accidentărilor, trei jucători fiind indisponibili pentru ultimul test al acestei perioade (este vorba de B. Matei, M. Popescu, R. Paraschivoiu). În aceste condiţii, antrenorul alexăndrenilor a fost nevoit să schimbe din nou primul 11, însă echipa s-a descurcat destul de bine, marcând câte un gol pe repriză (după pauză au intrat toţi jucătorii valizi din lot), însă este clar că ar mai fi nevoie de un plus la capitolul jucători cu experienţă în lot.

“Consider că a fost un test util, ne-am confruntat din nou cu probleme de lot, iar acest lucru începe să mă îngrijoreze, deoarece avem jucători care acuză dureri pe perioade destul de lungi, în această perioadă, când era nevoie de pregătirea lor. Mă bucur că am marcat şi în prima, şi în a doua repriză, când am schimbat destul de mulţi jucători, am căutat să ţinem cont şi de absenţele forţate de la începutul sezonului, dar per total a fost bine”, a spus antrenorul FCM-ului, Romulus Ciobanu.

Acesta a recunoscut faptul că echipa s-a descurcat în amicale, însă ar fi vrut să nu existe aceste probleme care s-au generalizat în ultimele săptămâni.

În prima etapă de campionat a Ligii a 3-a, seria a 3-a, FCM Alexandria va juca acasă, cu FC Aninoasa, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.00.

 

– Metaloglobus Bucureşti – FCM Alexandria 0-2 (Cosmin Căpăţână 34, Ionuţ Drăgan 82); pentru FCM au jucat în formula de start: F. Olteanu, I. Dragu, E. Sârbu, A. Ştefănescu, O. Gheorghe, M. David, A. Fatai, A. Cincă, L. Brânceanu, A. Barbălată, C. Căpăţănă; pe parcursul partidei au intrat toţi ceilalţi jucători din lot.

 

FCM-ul este “lider” în amicale!

În această perioadă intercompetiţională, în jocurile de verificare FCM Alexandria are un parcurs absolut de invidiat: opt jocuri, şapte victorii, o înfrângere şi un golaveraj net superior, 24 de goluri marcate / 4 goluri primite (+20 golaveraj(; mai mult, din jocurile disputate în această perioadă de aproape o lună şi jumătate, cinci dintre adversarele alexăndrenilor au fost echipe divizionare, din Liga a 3-a.

Iată rezultatele înregistrate de FCM Alexandria în jocurile de pregătire/verificare din această vară:

– FC Aninoasa (Liga 3) – FCM Alexandria 1-0;

– Atletic Fieni (Liga 4 DB) – FCM Alexandria 0-8;

– Chindia Târgovişte (U19) – FCM Alexandria 1-4;

– Urban Titu (Liga 3) – FCM Alexandria 1-2;

– FCM Alexandria – Concordia II Chiajna (Liga 3) 2-0;

– FCM Alexandria – Atletic Bradu (Liga 3) 3-0;

– FCM Alexandria – CS Podari (Liga 3) 3-1;

– Metaloglobus Bucureşti (Liga 3) – FCM Alexandria 0-2.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.