Sport

Amical /Steaua a făcut spectacol în Sala Polivalentă din Alexandria

Unul din cele mai interesante și spectaculoase jocuri din acest debut de an 2015 în Sala Polivalentă s-a desfășurat sâmbătă după-amiaza, când a avut loc meciul Handbal Teleorman Alexandria – Steaua București. A fost un joc de verificare, care a atras un public destul de numeros, care a vrut să vadă Steaua, dar și cum se prezintă echipa alexăndreană la început de sezon. Meciul a fost dominat cap-coadă de bucureșteni, care au speculat tracul gazdelor în primele minute, iar diferența era evidentă în favoarea oaspeților. După o repriză câștigată la 10 goluri de oaspeți, a urmat o pauză care a mai liniștit echipa alexăndreană. Iar partea secundă a fost mai echilibrată, gazdele reușind unele scheme pe semicerc, însă scorul final a fost unul categoric pentru steliștii lui Mazilu, revenit cu plăcere în Alexandria.

 

“Mă bucur că am revenit la Alexandria, aici am organizat acum câțiva ani o competiție de handbal care începuse să fie foarte urmărită. A fost un joc agreabil, spun eu spectaculos și, chiar dacă echipa mea a tratat mai superficial jocul după pauză, vreau să felicit jucătorii pentru efort. Echipa din Alexandria este pe un drum bun, sunt jucători tineri și cred că pot să aducă oamenii în sală, să atragă copiii către sport, către handbal, și să-i scoată de la calculatoare și tablete!” – Viorel Mazilu antrenor – manager Steaua București

“Noi am început mai slab, ne-a fost teamă în primele minute, acolo s-a făcut diferența. Mă bucur că în repriza secundă am jucat de la egal la egal cu adversarii, care au arătat forță astăzi, dar i-am felicitat pe băieți pentru efort, cred că suntem pe un drum bun” – Sabin Dacău, antrenor HCT Alexandria.

– Handbal Teleorman Alexandria – Steaua București 25-37 (10-20). Pentru HCT Alexandria au jucat: I. Raportaru, L. Anghel, I. Mușat, R. Nițu (5), A. Roauă (3), G. Dumitru (3), S. Stoian (1), A. Mihăilescu (4), G. Negrușeri (1), D. Bălan (4), M. Panait, G. Neacșu (1), A. Gogoașă, R. Radu (3); antrenor Sabin Dacău. Pentru Steaua au jucat: A. Țenghea, V. Petrilă, A. Juverdianu (5), A. Macovei (3), C. Vancea (6), A. Rudovic (2), R. Salinas (1), I. Georgescu (5), I. Nistor (5), Ș. Vlad (3), M. Szoke (7); antrenor Viorel Mazilu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.