Sport

Amical – Sporting a pierdut (şi) jocul cu Buftea

rosioriMiercuri după-amiază, în ziua în care trebuia să joace în Cupa României, Sporting Roşiorii de Vede a disputat un amical, contra echipei de ligă secundă ACS Buftea. Pentru roşioreni, a fost al treilea test al acestei veri, iar valoarea adversarului a fost, încă o dată, una destul de puternică, astfel că s-a putut face o evaluare reală a lotului folosit de antrenorul Florin Şoavă. Cu toate că nici de această dată n-au reuşit să se impună, roşiorenii au avut o prestaţie mulţumitoare, în opinia conducerii clubului, iar mulţi din sportivii folosiţi au confirmat că merită să joace la Sporting. “În opinia mea, a fost un test util, am întâlnit o echipă bună, în care au fost mulţi jucători de primă ligă, mă refer la fraţii Karamian, la Bălţoi, la Pălimaru, care au jucat mai mult de 50 de minute. Pentru noi a fost important să vedem unde stăm în faţa unui asemenea adversar şi cred că ne-am făcut deja o imagine cu valoarea fiecărui sportiv. Mai avem un test, cu Poroschia, după care vom cunoaşte lotul pentru următorul sezon”, a spus preşedintele de la Sporting, Gabriel Vlădulescu. Acesta a punctat faptul că de săptămâna viitoare echipa va intra în cantonament centralizat, la baza proprie, de la stadion, iar timp de şase zile vor avea loc câte două antrenamente zilnic, după care se speră ca “bateriile” să fie pline pentru campionat. Cât priveşte jocurile de verificare, cel de azi, cu Poroschia, va fi urmat de un altul abia în data de 10 august, când se va încheia cantonamentul de pregătire de la Roşiorii de Vede.

– Sporting Roşiorii de Vede – ACS Buftea 1-3 (pentru Sporting a marcat Drăguşin 65); pentru roşioreni, antrenorul Florin Şoavă a mizat pe următorii sportivi: Buşcă, Sitaru, Găiceanu, Vişan, Dicu, Floricel, Lecovişte, Niţă, Lătea, Valimăreanu, Moraru; au mai intrat Drăguşin, Popovici, Stavarache, Săvescu, Urâtu; au lipsit de la joc Popescu, Voicu, Florin, Ciubuc.

Următorul test pentru Sporting Roşiorii de Vede va fi azi (vineri, 2 august, ora 19.00), contra echipei Spicpo Poroschia.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.