Sport

Amical reușit. Se contureaza noul FCM Alexandria!

La o săptămână de la revenirea din cantonamentul centralizat, FCM Alexandria a disputat primul joc de verificare în fața publicului local. Adversară a fost echipa a doua a Concordiei Chiajna, o echipă formată în mare parte din jucători sub 19 ani, o echipă bine așezată în teren, disciplinată, dar fără experiență prea mare. Alexăndrenii pregătiți de Romulus Ciobanu au încercat să-și impună jocul din primele minute, însă n-au reușit să spargă blocada defensivă a oaspeților, dar s-au încercat mai multe scheme tactice. Pofta de joc arătată de unii jucători ai FCM-ului, cum ar fi Căpățână, Popescu sau Ștefănescu, a fost completată de o evoluție bună a întregii echipe, care a prestat un joc destul de reușit. Sigur, asta poate fi pusă și pe seama adversarului, care, cu excepția primelor 15 minute, a fost depășit complet de joc. Însă, rămâne impresia lăsată de FCM-ul 2016, la început de sezon de vară, mai ales că până la startul campionatului (acesta s-a amânat pentru data de 3 septembrie a.c.) se poate cîștiga și la capitolul omogenitate, și la randament al jucătorilor.

Ca o concluzie, după testul de sâmbătă, deși n-a fost unul foarte edificator, este clar că FCM Alexandria este pe un drum ascendent, iar seriozitatea cu care jucătorii abordează fiecare minge în teren, este un atu pe care echipa l-a câștigat în ultima perioadă.

 

În jocul cu Concordia 2 Chiajna, pentru FCM Alexandria au jucat următorii jucătorii: F. Olteanu, I. Dragu, Ștefănescu, Paraschivoiu, O. Gheorghe, Precup, Popescu, Cincă, Căpățână, Jenaru, Barbălată; Tănase, Boșoteanu, Paraschiv, F. Radu, Constantinescu, M. David, Fatai, Brânceanu, I. Drăgan.

  • FCM Alexandria – Concordia 2 Chiajna 2-0 ( Cosmin Căpățână 15, Leonard Brânceanu 65).

Următorul joc amical pentru FCM Alexandria va fi miercuri, 17 august, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal alexăndrean, împotriva argeșenilor de la Atletic Bradu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.