Sport

Amical – Rapid Buzescu, egala alexăndrenilor de la FCM

În data de marţi, 3 februarie, pe terenul din centrul comunei Buzescu s-a disputat un meci de verificare între echipele Rapid Buzescu şi FCM Alexandria. Partida, care a fost valorificată din punct de vedere al pregătirii de cei doi antrenori – Florin Răducu la gazde, Romulus Ciobanu la alexăndreni, a fost una destul de animată, deoarece nu doar FCM a reuşit să arate combativitate, ci şi adversarii. Iar prima şansă a gazdelor a fost transformată în gol, însă alexăndrenii au dominat categoric meciul, atât la capitolul posesie, cât şi la ocazii mari de gol. Totuşi, marile ocazii au fost irosite de Cosmin Căpăţână (revenire surprinzătoare la Alexandria, care a primit libertate totală în joc!), Florin Radu sau Horaţiu Lascu, iar singura reuşită a alexăndrenilor i-a aparţinut lui Florin Radu, cu un şut din voleu, din afara careului.

În schimb, deşi n-au ruşit să se impună şi pe tabelă, alexăndrenii, îndeosebi jucătorii tineri, s-au arătat preocupaţi de calitatea jocului, de schemele stabilite de antrenori (ca un fapt divers, au fost prezenţi toţi cei patru antrenori la joc, alături de delegat şi maseur!) iar în multe situaţii le-au ieşit; s-a resimţit şi terenul destul de greu, dar mai ales teama jucătorilor de a nu greşi, însă o concluzie poate fi trasă, după acest joc, chiar dacă n-a fost câştigat, aceea că tânăra echipă FCM Alexandria este pe un drum bun.

Despre echipa din Buzescu, se observă de asemenea că se lucrează şă se pune accent pe tineri şi la această echipă, care poate fi una din trupele redutabile în returul de campionat, în care miza nu mai există decât în privinţa formării şi consolidării unor echipe competitive din jucători localnici sau cât mai puţin costisitori (mult mai ieftini decât bucureştenii care veneau în grup, atraşi de mirajul banilor Ligii a 4-a teleormănene).

– Rapid Buzescu – FCM Alexandria 1-1 (M. Nicolae 5 / F. Radu 22). Pentru FCM Alexandria au jucat: F. Olteanu, I. Dragu, D. Boşoteanu, I. Sitaru, T. Mircea, A. Olteanu, M. Olteanu, R. Slobozeanu, C. Căpăţână, F. Radu, H. Lascu; în repriza a doua au intrat şi ceilalţi jucători din lot.

Următorul adversar pentru FCM Alexandria va fi Unirea Petrolul Videle (sâmbătă, 7 februarie), în timp ce echipa din Buzescu intenţionează să joace din nou în week-end, însă nu a fost stabilit adversarul.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.