Sport

Amical – FCM Alexandria a câştigat duelul cu CSS Alexandria

fcmCu câteva zile înaintea primului joc oficial din acest sezon, FCM Alexandria a disputat un meci de verificare, pe terenul din Peco, împotriva concitadinei CSS Alexandria. A fost un duel al generaţiilor din Alexandria, numitorul comun al acestora fiind antrenorul Sorin Albeanu, cel care se ocupă de pregătirea abelor echipe! Fără să fie interesat de rezultat, tehnicianul FCM-ului a pus în practică aceeaşi tactică ofensivă 1-4-3-3, care a mers destul de bine în faţa tinerilor adversari. În final, a fost un 3-0 concludent pentru FCM, dar care lasă loc la multe semne de întrebare, după prestaţia per ansamblu a echipei. “Ce pot să spun, a fost un test destul de bun, în care am încercat să ne impunem stilul de joc. În mare parte, pot spune că a fost un joc bun, dar încă nu am definitivat formula de start, mai sunt două zile în care trebuie să găsim cea mai optimă soluţie”, a spus antrenorul Sorin Albeanu, despre amicalul cu CSS Alexandria.

– FCM Alexandria – CSS Alexandria 3-0 (2-0); pentru FCM Alexandria au jucat, în prima repriză: L. Celic, I. Lătea, O. Nicolae, L. Floricel, A. Olteanu, M. Mitran, A. Pencea, D. Bădănoiu, C. Bădăuţă, F. Radu, D. Ene; în partea secundă au intrat şi ceilalţi componenţi ai lotului: Ţânţăreanu, Stuparu, Lucan, Urucu, Matache, Zamfir, Ivaşcu, Pârjolea.

Primul joc oficial din acest sezon pentru FCM Alexandria va fi vineri, 15 martie a.c., pe stadionul Municipal, contra formaţiei Inter Clinceni (ora 15.00).

Bogdan Pană

One Comment

  1. ion popescu

    „Au intrat si ceilalti componenti ai lotului in partea secunda”! Sa inteleg ca din lot au disparut progeniturile marelui Voicila? Sau astea stiu sa joace fotbal numai cand este tacs’o sef?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.