Eveniment

Amenzile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare pot fi plătite pe ghiseul.ro/ Ieri, oamenii legii au dat amenzi de peste 290.000 lei în județ

Plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare poate fi făcută și online, pe ghișeul.ro, începând de luni, 6 aprilie, transmite Poliția Română.

Reprezentanții instituției precizează și modul în care poate fi realizat demersul de  către persoanele care încalcă măsurile de restricție impuse de ordonanțele militare și care sunt sancționate de oamenii legii. Acestea trebuie să acceseze pagina de internet https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi/amenzi-anaf, să completeze formularul online cu datele solicitate și să efectueze plata cu cardul, în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Amenzile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare au fost mărite începând cu data de 3 aprilie, astfel că pentru persoanele fizice limitele se încadrează între 2.000 și 20.000 de lei, în timp ce pentru persoanele juridice sancțiunile sunt cuprinse între 10.000 și 70.000 de lei.

De asemenea, normele legale în vigoare prevăd că persoana sancționată poate achita în cel mult 15 zile de la primirea amenzii jumătate din cunatumul sumei prevăzută de sancțiune.

Teleormănenii nu dau semne că sunt prea afectați de majorarea sancțiunilor. Numai pentru ziua de joi, 8 aprilie, oamenii legii au aplicat, pentru abaterile de la prevederile ordonanțelor militare,140 de sancţiuni contravenţionale, valoarea sancțiunilor depășind 290.000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.